La oss bli kjent med hverandre,

Om Mezzo Grill

Mezzo Grill er en restaurant i Fredrikstad som serverer deilige tyrkiske retter.
Smak bakhlava på menyen vår - Mezzo Grill

Om Mezzo og Grill

Mezzo Grill er en restaurant i Fredrikstad som serverer deilige tyrkiske retter. Hvis du er på utkikk etter autentisk, smakfull og fristende mat, er dette stedet for deg.Mezzo Grill har en omfattende meny med et bredt utvalg av retter, inkludert  meze, grillretter, salater og mye mer.

Alle rettene er laget med ferske og naturlige ingredienser, og tilberedt med stor omhu av våre erfarne kokker.Uansett om du er vegetarianer, veganer eller om du spiser alt, vil du finne et bredt utvalg av retter som passer din smak på Mezzo Grill.

Restauranten vår er perfekt for lunsj eller middag, og du kan nyte en avslappet og koselig atmosfære mens du nyter maten vår.

Vi er stolte av å være en av de beste tyrkiske restaurantene i Fredrikstad, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til å smake på maten vår. Besøk oss i dag og opplev autentisk tyrkisk mat på sitt beste!
Utsikt på Kråkerøy brua fra vinduet hos Mezzo Grill
" Velkommen til vår restaurant! Vi er glade for å ha deg som gjest hos oss."
Alfredo - Chef

Om Alfredo

Alfredo  er mer eller mindre vokst opp i restaurantbransjen, og har fra barndommen hatt et stort ønske om å dele sin lidenskap for mat med andre.Hans unike evne til å  dele minner og forme smaker til opplevelser er  blant hans mange kulinariske talenter. Vi mener at de mest dagligdagse måltider bør være velsmakende.

Alfredo - sjef av mezzo grill
Bord med rød rose, naan brød, scambi gambaz - De venter på deg! Besøk Mezzo Grill

Catering/ Selskap/Arrangement

Mezzo & Grill er en restaurant som tilbyr en rekke forskjellige tjenester for å imøtekomme behovene til ulike kunder. Noen av tjenestene de tilbyr inkluderer catering, privatfester og arrangementer. Uansett hva slags anledning du har, kan Mezzo & Grill hjelpe deg med å planlegge og arrangere det perfekte arrangementet
Ta kontakt